Elegant lounge refresh, Victorian house, Bristol

In the last month I’ve helped Anna and Jon rethink and redesign the large lounge of their new house in Bishopston, Bristol .

It’s a fantastic space and challenge to be part of. Anna and Jon wanted to make the room feel less old and had loads of great ideas. The objective of this one was to incorporate and unify what they were both looking for as well as sow a few interesting ideas to help capture their imaginations even more.

Colourful accessory ideas were put forward as well as ways to bring together existing favourite items, creating a space that can be used throughout the year for socialising, relaxing, music and family times.

Sensing that we could be adventurous with the furnishings (walls, curtains) a dark yet warm green was recommended and adopted.

The end result is really stunning and loved by all the residents including Iggy the whippet.